BEDANKT!

Bedankt voor het aanvragen van de Checklist ‘Op weg naar aantrekkelijk werkgeverschap’.

Je ontvangt ‘m binnen enkele minuten in je mailbox.

Een aantrekkelijke werkgever, dat is wat alle zorgorganisaties willen zijn. Een werkgever waar mensen graag willen werken. Waar ze, eenmaal binnen, willen blijven werken. Hoe word je dat? Wat moet er verbeterd worden? Daarvoor heb ik deze checklist ontwikkeld. Loop ‘m door en je ontdekt snel wat de eerste 5 punten zijn die je kunt verbeteren.

Daarmee ben je er natuurlijk nog niet.

Verandering begint pas als je een werkomgeving gaat creëren die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, plezier en trots. Als je je medewerkers op 1, 2 en 3 zet. Als je weet wat zij willen in hun werk.

Hoe doe je dat? Je medewerkers op 1, 2 en 3 zetten?

Door in de schoenen van je medewerkers te stappen. Door hun reis in de organisatie te beleven, en iedere fase – van sollicitatie tot pensioen – in kaart te brengen.
En te kijken welke herinneringen ze tijdens die reis opslaan, welke souvenirs ze in hun spreekwoordelijke koffer stoppen. Maar ook waarover ze een matige recensie op Zoover zouden achterlaten.

Zo’n Medewerkersreis komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Daar moet je als organisatie best wat voor doen. En waar je hulp bij kunt gebruiken.

Wij gaan graag met je mee op reis. Meer een break, maar wel all-inclusive. Binnen 5 dagen heb je helder wat er moet gebeuren om een aantrekkelijke werkgever te worden. Dat staat namelijk in het ontwerp voor een medewerkersreis dat we samen met jouw organisatie hebben gemaakt.

Een Medewerkersreis die zorgt voor gelukkige medewerkers. Met de lessen die Corona ons leerde, kun jij nu het voortouw nemen en het verschil voor jouw (toekomstige) medewerkers gaan maken.

Wil je meer weten? Bel me dan gerust even: 06 11641564.

 

Met vriendelijke groet,
Gerry de Valk