Checklist: stap uit de valkuil van steeds harder werken

Wil jij uit de valkuil van steeds harder werken stappen? Met de checklist die ik heb ontwikkeld, ontdek je dat kunt bereiken (klik op de afbeelding hieronder om ‘m aan te vragen).

Wat ik zie is dat de meeste managers en teamcoaches in de cure, care & community harde werkers zijn. Extra uren maken? Geen probleem. Hoort bij je functie toch? Nooit te beroerd om ook ‘s avonds thuis nog even door te werken. Jouw team doet immers zoveel voor de cliënt of patiënt, dan kun jij toch niet gaan lummelen?

Maar hoe productief is dat harde werken eigenlijk? Stel dat je manager bent bij een grote zorgorganisatie. En dat je wekelijks structureel veel extra uren maakt. Uren die niet extra betaald worden, want het hoort bij je functie.

Ben je dan automatisch succesvoller dan je collega die nooit overwerkt? Dacht het niet. Er is geen enkele garantie dat jij net zoveel of meer presteert. Om vandaag de dag productief te zijn, zul je vooral slim moeten werken door de talenten van jezelf en je team optimaal in te zetten. Wat kun jij doen om uit die valkuil van steeds maar harder werken te stappen?

Klik op de afbeelding en laat je gegevens achter op het formulier. Je ontvangt de checklist dan direct in je mailbox!