Managers on a mission

Managers on a mission

Werving & selectie van zorgprofessionals (interim, project of vast)
U heeft een manager in de zorg nodig. Een met de juiste bagage voor de uitdagingen waar uw zorgorganisatie voor staat. En die snapt hoe uw zorgorganisatie werkveld in elkaar steekt. Iemand die snel ingewerkt is. Maak dan kennis met Managers on a Mission.

In de afgelopen jaren ben ik bij vele zorginstanties als interim-managers ingevlogen. Ik weet wat de uitdagingen zijn. Zowel voor de zorgorganisatie, als voor de interim-professional.

In mijn werk ontmoet ik veel andere zorgprofessionals, en word ik regelmatig gepolst of ik iemand ken met talenten en expertises op verschillende vlakken. Dit waardevolle netwerk heb ik een vaste vorm gegeven: Managers on a Mission.

Want de wereld van de zorg is in transitie. De vergrijzing en de ontgroening in Nederland zetten verder door. Er komt een nieuwe ordening binnen alle zorgvelden, of het nu de ouderen-, ziekenhuis- of eerstelijns zorg is. Tarieven gaan omlaag, kosten omhoog, de toegang tot de zorg wordt smaller en er komen nieuwe concurrenten bij.

Van zorgorganisaties vraagt deze ontwikkeling dat hun bedrijfsvoering in hoog tempo wordt aangepast. Veel winst valt te halen door personeel op een slimme manier in te zetten en door andere manieren van werken. Om dat te realiseren is krachtig leiderschap nodig.

Managers on a Mission levert managers op project- of interimbasis die begrijpen wat nieuw leiderschap betekent. Leiderschap dat medewerkers faciliteert om zichzelf te laten zien en dat medewerkers laat groeien. Die klant- en marktgericht kunnen denken en werken. Waarbij altijd de beste resultaten voor de organisatie voorop staan. Ze werken op het niveau van directie, bestuur en management, o.a. bij:

  • Ziekenhuizen
  • Ouderen- en gehandicaptenzorg (VVT)
  • GGZ
  • Revalidatiecentra
  • GZ-organisaties.

U kunt onze managers inschakelen voor een interim-opdracht of een project. Ook de werving & selectie voor vaste functies voeren we graag uit voor u. Wilt u meer weten? Neem dan (geheel vrijblijvend!) contact op met Gerry de Valk. Bel 06 11641564 of stuur een mail naar gerry@gerrydevalk.nl

Managers on a Mission. Wat maakt ons anders? De feiten op een rij.
We weten precies wat de vraagstukken zijn voor zorgorganisaties. Wij begrijpen de complexe vraagstukken waar u voor staat. Veranderende financiering, de vraag die toeneemt, meer kwaliteit leveren voor hetzelfde geld, denken vanuit de klant, de voortdurende zoektocht naar nieuw personeel. Het maakt dat we altijd op zoek gaan naar een oplossing die optimaal past bij de vraag die u aan ons stelt.

De kandidaten van Managers on a Mission weten wat het is om krachtige keuzes te maken. Ze pakken hun verantwoordelijkheid en zijn ondernemend. De vraag en het resultaat voor de klant centraal stellen is voor de professionals van Managers on a Mission vanzelfsprekend.

Alle professionals van Managers on a Mission leren tijdens een Mastermindtraject alles over het optimaal inzetten van hun talenten, professioneel & persoonlijk leiderschap, zelfreflectie, ondernemend  en verantwoordelijk zijn en klantgericht werken en doen.

De oplossingen van Managers on a Mission.

Interimopdrachten
Managers on a Mission is een netwerk van ervaren interim- en projectmanagers. Zij kunnen elk vanuit hun eigen expertise snel aan de slag. We formuleren een heldere opdracht. Vooraf is duidelijk welk resultaat moet worden opgeleverd.  We ontzorgen u in dit hele traject, tegen scherpe tarieven bovendien.

Werving & selectie
Wilt u de gehele sollicitatieprocedure uit handen geven? Wij verzorgen de werving en selectie van de juiste kandidaat, die vervolgens bij u in dienst komt.

We leveren de volgende niveaus en functies:

  • Directeuren en bestuurders
  • Management (middenkader)
  • Young professionals (trainees)
  • Interimmanagers
  • Programma- en projectmanagers

Het Managers on a Mission Mastermindprogramma
Alle Managers on Mission nemen deel aan een Mastermindprogramma. De groep helpt onze managers om te groeien en successen te halen. Ze dagen elkaar uit om krachtige doelen te bepalen en te behalen. Ze delen hun eigen kennis en inzichten en voelen zich medeverantwoordelijk voor het succes van de groep. Het is een combinatie van brainstormen, nieuwe inzichten leren, zelfreflectie, wederzijdse verantwoording en ondersteuning in het uitoefenen van het vak, onder leiding van een ervaren Mastermindleider.