ManagersMastermind (open inschrijving)

De ManagersMastermind is hét groeiprogramma voor leidinggevenden in de cure, care en community.  Voor leiders die het verschil willen maken. Leiders die de ambitie hebben om zichzelf en hun team te ontwikkelen. Want jullie hebben betekenisvol werk. Jij wilt graag het goede doen. Voor je medewerkers, cliënten of patiënten, voor je collega’s.

Je werkt je nu waarschijnlijk een slag in de rondte. Want het werk is nooit af. Zelforganiserende teams en leidinggeven op afstand, tuurlijk – fantastisch. Maar hoé dan als er een groot tekort aan personeel is? Er is nog zoveel werk te verzetten voor jou als leidinggevende. Er staan altijd dingen op je to-do lijstje. Zoveel te doen, zo weinig tijd.

Je weet ook dat in hetzelfde kringetje doordraaien jou niet verder gaat helpen. Je verlangt naar rust, overzicht en een stabiele koers. Professioneel en persoonlijk. Je weet ook dat er vernieuwend leiderschap nodig is in jouw werkveld en je wilt hiervoor graag de essentiële vaardigheden leren.

Dan gaat deze Mastermind je écht helpen. Alle deelnemers hebben dezelfde ambitie. Zij willen, net als jij, nog beter worden in hun vak.Een groep succesvolle gelijkgestemden die verrassend genoeg door vrijwel dezelfde processen gaan als jij. Of die er al doorheen zijn en hun beste tips en tactieken graag met je delen.

De Mastermind wordt zowel via open inschrijving als incompany aangeboden.

Hoeveel vinkjes kun jij zetten?

De masterminders uit eerdere groepen worstelden met (sommige van) deze thema’s. Vaak ook meerdere. Hoeveel vinkjes kun jij zetten?

 • Je agenda staat van voor tot achter vol gepland en je to-do lijst wordt niet korter, alleen maar langer. Je vraagt je af hoe je dit kunt veranderen.
 • Je zit veel in je hoofd. Je wilt graag werken vanuit vertrouwen en leren loslaten.
 • Je bent altijd bezig met die ander. Waar blijf je zelf in dit verhaal?
 • Je bent een beetje kwijt waarom je doet wat je doet en waar je ook alweer goed in bent.
 • Er zijn zoveel veranderingen in je werk dat je er onrustig van wordt. Wanneer is het goed genoeg?
 • Je wilt meer tijd doorbrengen met je gezin, familie en vrienden en toch, om één of andere reden krijgt het werk altijd weer voorrang.
 • Je wilt je energie en je plezier terug.

Hoe zou het zijn als jij je vragen en problemen kunt voorleggen aan een groep gelijkgestemden die als geen ander begrijpen wat jou zoal bezig houdt?

Wat is het ManagersMastermind Programma?

Deze ManagersMastermind is speciaal voor leidinggevenden die werken in de zorg. Zie het als een plek waar je alle successen, zorgen en tegenvallers kunt delen. In je werk, maar ook privé.

Je voelt je begrepen en je voelt je ondersteund in deze groep. Er wordt kennis gedeeld, je krijgt nieuwe inzichten en je kunt jezelf optimaal ontwikkelen. De groep is inspirerend, uitdagend en soms ook frustrerend. Omdat er namelijk altijd iemand is die jou kietelt om verder te kijken en verder te gaan dan je ooit hebt gedurfd. Het mag er allemaal zijn, de groep inspireert en helpt elkaar. Je krijgt gerichte, persoonlijke en waardevolle coaching, training en ondersteuning.

De Mastermind duurt 6 maanden en bestaat uit 3 modules. Een Mastermindgroep staat of valt met de inzet en kwaliteit van de deelnemers. Je mag gelijkgestemden verwachten met een stevige ambitie om zelf te willen groeien en om anderen te laten groeien.

“Ik vond het zo’n aanvulling om met gelijkgestemden onderwerpen en vragen waar je mee worstelt te delen!”

3 modules

Tijdens de Mastermind-periode werken we vanuit drie invalshoeken:

 • De persoonlijke Mastermind waarin jouw persoonlijke ontwikkeling als leidinggevende centraal staat.
 • De professionele Mastermind waarin je leert hoe je jouw team autonomie kunt geven en toch in controle blijft.
 • De resultaatgerichte Mastermind waarin je ontdekt hoe je door het inzetten van talenten van jouw medewerkers meer resultaat kunt halen.

Wat jij tijdens je werk tegenkomt, vormt de basis voor de ManagersMastermind. Zo haal je optimaal rendement uit het programma en maak je een enorme persoonlijke en professionele groei door. Alles wat je leert kun je direct toepassen in je dagelijkse praktijk.

Herken jij jezelf hierin en voel jij je geïnspireerd?  Dan kunnen er bijzondere dingen gaan gebeuren! In de ManagersMastermind groep word je uitgedaagd om de beste versie van jezelf te worden, waardoor je weet je weet dat je persoonlijk en professioneel altijd aan het stuur zit.

“Surround yourself with people that push you to do and be better. No drama, nor negativity. Just higher goals and higher motivation. Good times and positive energy. No jealousy, nor hate. Simply bringing out the absolute best in each other.”

– Warren Buffet –


Wat krijg je?

 • Je krijgt inzicht in je talenten en ontwikkelpotentieelJe start het Mastermindprogramma met het maken van een online ACT®-meting (Analytical Competence Tool). De ACT®-meting is een slimme, innovatieve methode die op heldere wijze in maar 12 minuten jouw werkelijke talenten en ontwikkelpotentieel achterhaalt. Zo heb je een stevig fundament van waaruit je jouw Mastermind vorm kunt geven.Tijdens een 1-op-1 startsessie bespreken we de doelen die jij met het Mastermind programma wilt behalen en gaan we dieper in op de resultaten van jouw ACT®-meting.
 • Je bent welkom bij 3 live bijeenkomsten
  Tijdens deze 6 maanden ben je welkom bij 3 live Mastermindbijeenkomsten van een dag of middag.Het is een bewuste keuze om elkaar in deze 6 maanden regelmatig te zien en te spreken. De ervaring heeft geleerd dat in die ontmoeting de belangrijkste waarde ligt voor iedere masterminder.Dat ontmoeten doen we in stijl: op een mooie locatie, het eten is goed en er is ruim de tijd om elkaar echt te ontmoeten. Mooie gesprekken, diepgaande inzichten en plezier komen bij elkaar.Ik nodig gasttrainers uit die jou vanuit bijzondere invalshoeken inzichten geven en die jou helpen bij jouw persoonlijke groei. Zo zul je onder meer worden gecoacht door een paard :). Je gaat ook een dag aan de slag met storytelling en leer je hoe je informeren kunt omzetten naar inspireren. Hoe je met jouw verhaal mensen meekrijgt.Je kunt tijdens deze bijeenkomsten ook jouw vragen en dilemma’s op tafel leggen. De groep denkt met je mee. En dat is zo waardevol. Je zult zien dat je gaat groeien dankzij de vraagstellingen en de input van de anderen.
 • Je kunt deelnemen aan 3 individuele coachsessiesAlle zaken die je niet met de hele groep wilt bespreken kun je in een individuele sessie aan de orde stellen. Als jij zorgt dat je goed voorbereid bent, dan haal je de meeste waarde uit deze coachingssessie.
 • Je kunt tijdens deze 6 maanden altijd mijn persoonlijke feedback en coaching vragen per mail of telefoonVoor die momenten waarop je even vast zit of gewoon advies wilt. Je kunt direct input krijgen op de dingen die je aan het doen bent.
 • Je wordt uitgenodigd voor een Whatsapp-groep. Zit je even vast, dan stel je je vraag in de ManagersMastermind app-groep.
 • Je krijgt lessen met theorie, oefeningen en voorbereidende opdrachten. Tijdens het Mastermindprogramma krijg je een aantal lessen via de mail toegestuurd. Zo kun je resultaatgericht aan de slag tijdens de live bijeenkomsten en de coachsessies.Het spreekt voor zich, maar ik wil het graag benadrukken: de ervaringen die worden gedeeld blijven binnenskamers. De ManagersMastermind is een plek waar jij je vrij kunt voelen om al je ervaringen te bespreken. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat levert het op?

Na 6 maanden:

 • Weet jij vanuit welke waarden jij je werk wilt doen en wat jouw talenten en drijfveren zijn. Die jij vanaf nu optimaal kunt inzetten, persoonlijk en professioneel.
 • En daardoor kun je regie en leiderschap terugpakken. Jij zit (weer) achter het stuur.
 • Heb je ontdekt waar jouw grenzen liggen en weet hoe je kunt voorkomen dat je structureel over je grenzen heen gaat.
 • Maak je keuzes die er toe doen.
 • Weet je hoe jij jouw boodschap op een natuurlijke manier kunt overbrengen.
 • Heb je weer energie en plezier, in werk en privé.

De Mastermind schept een band voor het leven. Ook na de 6 maanden kun je op de groepsleden terugvallen met je vragen of twijfels.

“Via Linkedin volgde ik Gerry al een tijdje en haar droge humor en kijk op het leven maakten dat ik me direct inschreef voor haar de ManagersMastermind toen die beschikbaar kwam.

Gerry weet uit eigen ervaring heel goed waar ze over praat en ze kan je goed bewust maken van de valkuilen en talenten als persoon. Het is daarnaast ook gewoon een hele leuke, oprechte, eerlijke en transparante persoonlijkheid die zaken hands-on aanpakt.

Het is denk ik heel erg afhankelijk in welke fase van je leven je meedoet aan dit programma en welke resultaten je kunt/wilt bereiken. Zelf heb ik vooral veel gehad aan het sparren over waar ik in de praktijk tegen aan loop in mijn werk. En de werk-privébalans is een continue onderwerp van gesprek geweest, dankzij handige tips de balans stabieler is geworden.”