Masterclass Schijnwerper Zoekt Talent

Deze masterclass is speciaal voor leiders en teamcoaches die willen leren hoe ze hun talenten zo kunnen inzetten dat ze ècht het verschil kunnen maken. Na deze dag weet je namelijk waar je enorm goed in bent en hoe je jouw talenten nog beter inzet. En dat ga je ook echt ervaren want tijdens deze dag zullen paarden jouw spiegel zijn.

Zeg eens eerlijk? Herken jij jezelf in de volgende uitdagingen:

 • het is altijd druk, er is altijd nóg meer werk te doen. Maar je wilt graag anders en meer ontspannen aan het werk zijn
 • je bent soms helemaal klaar met al die veranderingen binnen jullie organisatie
 • jouw team is net een duiventil, je blijft bezig met nieuw personeel werven. Wanneer kun je nu eindelijk eens gaan bouwen aan een stabiel team?
 • de waan van de dag, mag die in de prullenbak?
 • je wil het zó graag goed doen, maar dan moet het eerst wat rustiger worden

Dan is het de hoogste tijd om een dag met jezelf aan de slag te gaan!

De masterclass Schijnwerper Zoekt Talent is een dag speciaal voor managers die snappen dat goed leidinggeven begint met goed in je vel zitten. Dat je, als je het beste uit je team wilt halen, het allereerst van belang dat je jezelf goed kent. Dat je rekening houdt met je eigen persoonlijkheid. Welk deel van het werk als manager past nu echt bij je en wat is jouw unieke kracht? Welke van jouw talenten zorgen ervoor dat jouw team gaat groeien? En weet jouw team ook hoe ze het beste met jou kunnen samenwerken?

 

Gerry de Valk in gesprek met Marion Steinkamp

Dit ga je leren en ervaren tijdens de masterclass:

 • Een paar dagen voor de masterclass krijg je via de mail een uitnodiging om online  de ACT®-meting te maken. Deze online test maak je in 15 minuten en achterhaalt jouw werkelijke talenten en ontwikkelpotentieel.
 • Met de resultaten van de ACT®-meting gaan we tijdens de ochtend aan de slag.  De testresultaten laten je namelijk ervaren hoe krachtig je wordt, als je weet wie je werkelijk bent. Vrijheid ontstaat als je de verwachtingen van anderen leert los te laten. Je gaat werken en leven vanuit je eigen waarden en talenten, op jouw manier en op jouw tempo. Natuurlijk krijg je van jouw  ACT®-meting een helder en uitgebreid persoonlijk rapport mee.
 • ‘s Middags ga jij je talenten nog beter leren kennen door aan het werk te gaan met paarden. Want paarden houden je namelijk een perfecte spiegel voor. Ze voelen wat niet gezegd wordt en reageren hier direct op. Maar zonder oordeel, het is wat het is.  Coach tijdens het middagprogramma is Marion Steinkamp. Marion is magisch in haar werk als paardencoach. Zij weet als geen ander te achterhalen hoe jij het beste tot je recht komt en welke talenten jij nog niet optimaal benut.

Wat levert deze dag op?

Deze masterclass gaat superveel verschil maken voor jou als manager. Je zet de schijnwerper een hele dag op jouw talenten en je krijgt antwoord op vragen als:

 • Hoe zet ik waar ik echt goed in ben beter in?
 • Waarom doe ik dingen die ik eigenlijk niet wil doen?
 • Waar verlang ik naar?
 • Hoe maak ik mijn eigen keuzes? Hoe blijf ik met energie en plezier werken?
 • Hoe kom ik tot mijn allerbeste recht, ook voor mijn team?

De masterclass is lekker intiem en er is alle tijd voor jou en de andere deelnemers. Het is in Hemrik op het platteland van Friesland dus je komt ook nog eens heerlijk tot rust.

En natuurlijk de ‘paardendag’. Marion heeft mij ook geraakt met haar oprechte verhaal. Zo puur. Ik zat op dat moment echt in een dieptepunt waarin ik volledig uit balans dreigde te raken. Maar dankzij deze dag was ik overtuigd van een belangrijk stap: vier dagen later nam ik ontslag. Overtuigd dat dit de juiste beslissing was.

Waar, wanneer en wat kost het?

Wanneer:  één keer per 2 maanden organiseren we in ieder geval deze Masterclass
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur.
Locatie: de prachtige Stoeterij ‘t Swarte Paert Binnenwei 13-A, 8409 JG Hemrik (Friesland)
Eten en drinken:  koffie, thee, een heerlijke lunch en een borrel na afloop

Aanmelden: vul je gegevens in onderaan deze pagina

Let op: deze masterclass is voor maximaal 5 personen. We willen persoonlijke aandacht geven en bovendien gaan we aan de slag met paarden. Dus wil je erbij zijn? Meld je dan aan!

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd of deze dag iets voor jou is? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bel of Whatsapp op 06-11641564 of stuur een mailtje naar info@gerrydevalk.nl

Door wie wordt deze masterclass georganiseerd?

Marion Steinkamp

Leiderschap & NLP Paardencoach. Bovendien onlangs geslaagd voor vrachtwagenchauffeur. Over stuur in handen nemen gesproken!

 

 

Gerry de Valk – Hoving

Eindeloos nieuwsgierig naar talenten en drijfveren van mensen. Combineert ervaring uit de uitzendbranche, ondernemerschap en de zorg