Over gerry de valk

 

Mens & Arbeid

 

Prachtig thema. Ik ben er zelfs op afgestudeerd.
Werk is belangrijk voor mensen. Werk houdt ons van de straat, geeft dagritme en het levert geld op.

 

Maar werk is meer. Werk geeft betekenis. Organisaties die impact maken, daar willen we het liefste werken.

 

Als er één sector is waar je betekenisvol werk kunt doen, dan is het wel de zorg. Het raakt me als ik zie dat ondanks alle betekenis de zorg voor enorme uitdagingen staat. Zeker als het gaat om het vinden en vasthouden van medewerkers. Hoe ga je om met het tekort aan medewerkers, zieke medewerkers of medewerkers die vertrekken? Wat kun je als werkgever met applaus en € 1000,- coronabonus voor de medewerkers als ze die tegelijkertijd als een opgestoken middelvinger ervaren?

 

Ik wil graag mijn bijdrage leveren in de zoektocht naar creatieve oplossingen door een tijdje reisleider in jullie organisatie te zijn. Ik heb geen quick fix of 10 stappen naar succes. Wel persoonlijke ervaring en een solide basis aan kennis en expertise. Waar het mogelijk is leer ik je graag wat ik weet zodat je mij niet meer nodig hebt.

 

Medewerkers op de eerste plaats in alle organisaties, dat is mijn missie.

“There is no magic in magic. It’s all in the details.”

- Walt Disney

Een beetje magie

21 jaar geleden was ik in Orlando voor een training Service Excellence bij het Disney Institute. Daar leerde ik dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten en tevreden klanten zorgen voor meer omzet.

Ik besefte dat ik me als leidinggevende niet meer moest focussen op de resultaten maar op de medewerkers die de resultaten leveren. Ik moest een stap terug doen zodat de medewerkers konden excelleren.

Inmiddels heb ik meer dan 30 jaar leidinggevende ervaring. Daarvan heb ik zo’n 18 jaar stukgeslagen in de zorg. Ik heb een grote voorliefde voor de wereld van de zorg. Niet als inhoudelijk professional, wel als degene die haar uiterste best doet om te zorgen dat anderen hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Nu stop ik een beetje van die magie van Disney in mijn aanpak voor het ontwerpen van medewerkersreizen. De manier waarop je medewerkers hun werkdag ervaren, bepaalt jouw aantrekkingskracht als werkgever.

De methode die hoort bij het ontwerpen van een Employee Experience strategie komt voort uit design thinking. We gaan steeds opnieuw in de schoenen van je medewerkers staan en geven zo opnieuw vorm aan de reis die medewerkers door jouw organisatie maken. Met positieve en bijzondere ervaringen en momenten. 

Wil je meer over mij weten? Kijk dan gewoon even op

mijn LinkedIn Profiel.

Waarom klanten voor mij kiezen

Mijn kijk op mensen

Ik zie en waardeer de unieke eigenschappen van elk persoon en behandel niet iedereen hetzelfde. Ik kan zien wat jou uniek maakt en zo weet ik ook hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Ik maak een verschil door nieuwsgierig te zijn naar de drijfveren en talenten van anderen. Zo help ik anderen groeien maar groei ik zelf ook.

Mijn ervaring

30+  jaar ervaring breng ik mee. Als manager, directeur of projectleider. Ik begrijp waarom dit werk zoveel van jou vraagt. Er is áltijd verandering gaande. Vandaag is iets vanzelfsprekend en duidelijk, morgen niet meer. Omdat ik ook heb gewerkt in de uitzendbranche en weet wat het betekent om ondernemer te zijn, kijk ik vaak anders dan anderen.

Mijn pleidooi voor Human Being Management

Van Human Resource naar Human Being (HBM). HBM is een wijze van kijken naar mensen in organisaties. Door de gehele mens te zien met al zijn talenten en mogelijkheden, maar ook zijn aangepast gedrag. Daardoor kun je inzoomen op zijn werkelijke toegevoegde waarde en ga je van zwart-wit naar full-color. Mensen worden gelukkiger en organisaties succesvoller.

Ik kan nog veel meer over mezelf vertellen

 

Nog liever luister ik naar wat er speelt in jullie organisatie, zodat ik een oprecht, duidelijk en eerlijk advies kan geven over welke stappen jullie organisatie op dit moment het beste kan zetten.

Ik kom graag een keer langs, neem gerust contact met me op.

Mijn telefoonnummer is 06 11641564, of stuur een mailtje naar gerry@gerrydevalk.nl .

Dan spreken wij elkaar zo snel mogelijk.