Over Gerry de Valk

Waardevol werk verdient 
waardevolle aandacht

Over Gerry de Valk

Waardevol werk verdient waardevolle aandacht

Waardevol werk verdient waardevolle aandacht

Van uitzenden naar de zorg

In 2003 verruilde ik de dynamische uitzendbranche voor de zorgsector. Als rayonmanager bij een thuiszorgorganisatie kreeg ik de leiding over zowel wijkteams als de afdeling voeding- en dieetadvies. Dit was mijn eerste kennismaking met paramedische professionals, en deze ervaring wakkerde mijn wens aan om ondernemer te worden. 

Ondernemerschap met impact

In 2008 zette ik de stap naar het ondernemerschap door het diëtistenteam van mijn vorige werkgever over te nemen. Opgroeiend in een ondernemersgezin was dit een logische stap voor mij. In sneltreinvaart leerde ik alles over de uitdagingen en de dynamiek van ondernemen in de zorg. Bijvoorbeeld dat een behandeling vandaag kan worden vergoed door de verzekeraar, maar morgen niet meer. Zoals ze in Amerika zouden zeggen: “At least you’ve got the guts.”

Visie op multidisciplinaire zorg

Toen ik vervolgens directeur werd van een advies- en behandelcentrum binnen een ouderenzorgorganisatie, besefte ik dat een  multidisciplinaire aanpak en optimale samenwerking cruciaal zijn voor kwalitatieve zorg. Mijn jarenlange ervaring met diverse behandelteams in verschillende zorgorganisaties heeft mij een diepgaand begrip gegeven van veranderingsmanagement bij gespecialiseerde professionals.

Filosofie van verandering en samenwerking

Mijn missie is om de veranderkracht in zorgorganisaties te ontgrendelen.  Met krachtige teams bereik je zoveel meer: meer kwaliteit van zorg, meer werkplezier, meer tevreden cliënten, betere samenwerking, betere resultaten en meer efficiëntie. Dankzij mijn ervaring en mijn talent om als natuurlijk verbinder mensen op hun gemak te stellen, breng ik beweging in organisaties. Mijn aanpak is diepgaand, nuchter en resultaatgericht. En natuurlijk hoort humor er ook bij! 

 

 

Gerry de Valk | Medewerkersreizen in de zorg

Kernwaarden

Expertise  

Gerry de Valk werkt inmiddels 20+ jaren in de zorgsector. Onder meer als directeur, programmamanager of adviseur. Zowel in de care als de cure. Met een voorliefde voor behandelteams verstaat ze haar vak.

Integriteit

Voor Gerry de Valk is afspraak afspraak. Die kom ik na. Mensen en informatie behandel ik met zorg. Samenwerken gaat altijd over respect en wederzijdse waardering.

Grensverleggend

Gerry de Valk moedigt klanten aan buiten begaande wegen te treden en grenzen te verleggen. Alles voor een duurzame veranderaanpak.

Humor

Plezier en humor maken de beleving, ook binnen onze samenwerking.

Graag iets extra

Ik laat graag zien hoe je met iets extra nét dat verschil maakt.  Hoe meer je ontvangt, des te meer heb je om (door) te geven.

Kennismaken of een vrijblijvend
adviesgesprek inplannen?