Over Gerry de Valk

Waardevol werk verdient een
waardevolle medewerkersbeleving

Over Gerry de Valk

Waardevol werk verdient een waardevolle medewerkers
beleving

Waardevol werk verdient een waardevolle medewerkersbeleving

Bij Gerry de Valk geloven wij dat medewerkers in de zorg hun cliënten altijd voorop zullen zetten,
ongeacht hun eigen werkgeluk en welzijn. Met een hart voor de zorg en zorg voor een ander.
Thuis en op het werk – ze staan altijd klaar.

Zorgmedewerkers: goud goed, om te koesteren. Mensen om van te leren, éxtra aan te moedigen,
te ondersteunen en te respecteren. Zodat zij hun belangrijke werk goed kunnen doen.
Zonder stress, mét plezier en voldoening.

Als expert op het gebied van employee experience leert Gerry de Valk – samen met een team van
toegewijde freelancers – organisaties in de zorg hun medewerkersreis te transformeren en de beleving te optimaliseren.
Voor blijvende blije medewerkers.

Waardevol werk verdient een éven waardevolle medewerkersbeleving.
Daarom is het tijd om de medewerkersbeleving centraal te stellen – mét trots.

Gerry de Valk | Medewerkersreizen in de zorg

Onze kernwaarden

We zijn EXperts 

 

Gerry de Valk studeerde Mens & Arbeid en volgde o.a. de Master Employee Experience. Met 18+ jaar op het gebied van aantrekkelijk werkgeverschap in de zorg, verstaat ze haar vak.

We zijn integer

 

Bij Gerry de Valk is afspraak afspraak. Die komen we na. Mensen en informatie behandelen we met zorg. Hiërarchie houden we niet van. Wel van respect en wederzijdse waardering.

We verleggen grenzen

 

Gerry de Valk moedigt klanten aan buiten begaande wegen te treden en grenzen te verleggen. Alles voor een waardevolle en optimale medewerkersbeleving.

We houden het leuk

 

Plezier en humor maken de beleving, ook binnen onze samenwerking. Het design thinking is een nieuwe en manier van werken, wat zorgt voor een leuke en verrassende ervaring.

We geven graag iets extra

 

We laten graag zien hoe je met iets extra nét dat verschil maakt. We overtreffen graag jullie verwachtingen. Hoe meer je ontvangt, des te meer heb je om (door) te geven.

Testimonials

Waardevolle Woorden

Kirsha de Vries

Beleidsadviseur Vitaliteit/Positieve Gezondheid Omring

“De training heeft me geleerd om op een gestructureerde manier na te denken over de organisatie en de hele reis die medewerkers maken”

Talitha Frankena

Venturion Health & Care
Venturion Health & Care

“Dankzij de training ben ik me meer dan ooit gaan beseffen hoe belangrijk het is om je te verplaatsen in een ander.”

Nienke van de Koot

Operationeel Manager bij AtHomeFirst

“Dankzij de training realiseer ik me dat we nog veel meer dan we nu doen de stap naar en samen met de medewerkers moeten zetten.”

Gerry de Valk

Expert medewerkersbeleving in de zorg

Gerry de Valk aan het woord

Het belang van de medewerkersbeleving zit in mijn DNA

Als student koos ik voor de studie Mens & Arbeid aan Saxion. Het belang van de medewerkersbeleving zit in mijn DNA. 21 Jaar geleden volgde ik – via mijn toenmalige werkgever Start Uitzendbureau – een training in Disney World Amerika, over Service & Leaderschip. Deze training maakte het belang van de medewerkersbeleving voor mij nog duidelijker.

Het uitgangspunt luidde kort gezegd: zorg jij goed voor je medewerker, dan zorgt die ook goed voor de klant en de klant goed voor jou. Een principe wat gek genoeg in de zorg volledig leek te ontbreken, merkte ik toen ik 2 jaar later naar deze sector overstapte.

Het ging alleen maar om efficiëntie

Na lange tijd in de commerciële wereld te hebben gewerkt, wilde ik binnen een sector werken met een maatschappelijk en sociaal belang. Echter was ik verbaasd over de manier waarop er met medewerkers werd omgegaan. Ze werkten met een stopwatch. Het ging alleen maar om efficiëntie. Er was geen ruimte voor de behoeftes van de medewerkers of het werk waar hun hart naar uitging.

Als leidinggevende binnen de thuiszorg probeerde ik de medewerkers wél centraal te stellen. Het resultaat? De teams kwamen in beweging. Er was meer verbinding en drive binnen het team. Er werd eindelijk naar ze geluisterd, wat hun werkbeleving ten goede kwam. Er was minder verzuim en het verloop van personeel liep terug.

Er ontbrak een kapstok en een methodiek

Na 5 jaar in loondienst te hebben gewerkt, startte ik mijn eigen bedrijf met een tiental diëtisten. Dat bedrijf groeide uit naar 130 medewerkers. Ook daar probeerde ik de medewerkersbeleving centraal te stellen. Echter merkte ik ook hoe moeilijk dat was vanuit de rol van directeur. Er ontbrak een kapstok en een methodiek.

Zo’n 2 jaar geleden besloot ik me echt te specialiseren in employee experience en de theorie daarachter. Ik las uiteenlopende literatuur over het onderwerp en volgde o.a. de Master Employee Experience van Jacob Morgan, een Amerikaanse expert op het gebied van employee experience en leiderschap. Ook deed ik mee aan de Masterclasses Employee Experience & Design van Bureau HPBB – voorloper op het gebied van employee experience in Nederland.

Nu help ik organisaties in de zorg hun medewerkers centraal te stellen

Als zelfstandige werkte ik bij verschillende organisaties op interim basis, waarbij ik de focus legde op excellent leiderschap, de medewerkersbeleving en talentontwikkeling. Ook gaf ik diverse trainingen op het gebied van employee experience, waaronder aan At home first, Zorggroep Almere, Omring en Frion.

Nu help ik – samen met een team van toegewijde freelancers – organisaties in de zorg hun medewerkers centraal te stellen. We leren organisaties hoe ze vanuit een integrale visie de medewerkersreis kunnen transformeren en de beleving blijvend optimaliseren – voor iedereen.

Tijdens mijn carrière heb ik altijd vastgehouden aan het gedachtegoed van de training bij Disney World in Amerika 21 jaar geleden. Disney stelden toen al de medewerkersbeleving centraal. Als expert op het gebied van employee experience hoop ik alle organisaties en bedrijven in Nederland te inspireren en aan te moedigen hetzelfde te doen.

‘Buiten winnen is binnen beginnen’

– Gerry de Valk

Gerry de Valk | Medewerkersreizen in de zorg

Kennismaken of een vrijblijvend
adviesgesprek inplannen?