Over ons

 

 

 

 

 

 

 

Wie is die Gerry de Valk?

Gedreven. Creatief. Brengt mensen in beweging. 

Combineert ervaring in de uitzendbranche, de zorg & ondernemerschap.

Denkt in kansen. Zoekt naar oplossingen.  

Talenten & drijfveren. De basis van alles. 

Verloochent niet haar Drentse afkomst, hoewel inmiddels vermengd met het nodige Friesisme. Want woont inmiddels al meer dan 20 jaar in Fryslân.

En oh ja, moeder van 4 pubers. Da’s eigenlijk wel de grootste uitdaging. 

Ik heb een grote voorliefde voor de wereld van de zorg. Meer dan 15 jaar zorgervaring breng ik mee. Niet in de zin van handen aan bed, wel als degene die haar uiterste best doet om te zorgen dat anderen zo goed mogelijk wel die handen aan dat bed kunnen zijn. Om te verzorgen. Of om te behandelen. Ik werk vaak met behandel- & zorgprofessionals. Medici, paramedici en therapeuten. En met hun leidinggevenden.

Wat je ziet, is dat onze kijk op de zorg verandert. De zorg vraagt om openheid en autonomie, kennis optimaal benutten en flexibel inspelen op veranderingen. Met professionals en leidinggevenden die weten wat het is om autoriteit te hebben zonder autoritair te zijn. Met professionals en leidinggevenden die staan voor een andere verdeling van verantwoordelijkheden, zelf verantwoordelijkheid nemen en goed en transparant communiceren. Die moed, ziel & zakelijkheid combineren.

Dat vraagt om een ander soort leiderschap. Leiderschap waarbij je kijkt naar talenten van jezelf, en van je team. Leiderschap waarbij je zelf een stapje opzij doet, en je team laat excelleren. Je leest er meer over bij talent & leiderschap.

Mijn ervaring als ondernemer in de zorg, en jarenlange interimklussen combineer ik nu om leidinggevenden te laten excelleren, via verschillende programma’s en coaching.

Dat doe ik niet alleen. Ik heb een breed netwerk van partners waar ik, afhankelijk van het vraagstuk, graag mee samenwerk.

Marion Steinkamp
Wanneer ik voorstel om ‘iets met paarden’ te doen, is dat het moment dat Marion Steinkamp om de hoek komt kijken. We werken al een beste tijd samen. Managers uit verschillende sectoren nemen deel aan ons programma. Bij mij maken ze een ACT®-meting, en nemen we hun talenten onder de loep. ’s Middags neemt Marion de deelnemers mee de paardenbak in om het effect van hun leiderschap, en hun (non)-verbale communicatie op ‘de kudde’ onder de loep te nemen. En geloof me, de paarden geven ontzettend waardevolle feedback.

Met vijftien jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en vijf jaar als zelfstandig ondernemer, heeft zij een rugzak aan ervaring met de meest uiteenlopende vraagstukken. Marion werkte bij vooraanstaande landelijke organisaties (facilitaire dienstverlening, uitzendwezen, ICT en detacheringsbranche, handelsorganisaties en coöperaties).

Vijf jaar geleden startte Marion, naast haar zakelijke activiteiten in loondienst, als hippisch ondernemer. Haar bedrijf Tao d’Or organiseert o.a. workshops en teambuildingactiviteiten op het gebied van communicatie. Dat doet ze samen met paarden dus!

Marion is puur en hecht veel waarde aan mensen en intermenselijke contacten. Maar ze is daarbij ook nuchter, direct en resultaatgericht, sterk in open communicatie. Analytisch en in staat om snel de kernproblematiek te benoemen. Kritisch, maar ook meelevend en motiverend. In staat om mensen te overtuigen, met argumenten, humor en met passie. (www.taodor.nl)