Over Gerry

 

 

 

 

 

 

 

Wie is die Gerry de Valk?

Gedreven. Creatief. Brengt mensen in beweging. 

Combineert ervaring in de uitzendbranche, de zorg & ondernemerschap.

Denkt in kansen. Zoekt naar oplossingen.  

Talenten & drijfveren. De basis van alles. 

Verloochent niet haar Drentse afkomst, hoewel inmiddels vermengd met het nodige Friesisme. Want woont inmiddels al meer dan 20 jaar in Fryslân.

En oh ja, moeder van 4 pubers. Da’s eigenlijk wel de grootste uitdaging. 

Ik heb een grote voorliefde voor de wereld van de zorg. Meer dan 15 jaar zorgervaring breng ik mee. Niet in de zin van handen aan bed, wel als degene die haar uiterste best doet om te zorgen dat anderen zo goed mogelijk wel die handen aan dat bed kunnen zijn. Om te verzorgen. Of om te behandelen. Ik werk vaak met behandel- & zorgprofessionals. Medici, paramedici en therapeuten. En met hun leidinggevenden.

Wat je ziet, is dat onze kijk op de zorg verandert. De zorg vraagt om openheid en autonomie, kennis optimaal benutten en flexibel inspelen op veranderingen. Met professionals en leidinggevenden die weten wat het is om autoriteit te hebben zonder autoritair te zijn. Met professionals en leidinggevenden die staan voor een andere verdeling van verantwoordelijkheden, zelf verantwoordelijkheid nemen en goed en transparant communiceren. Die moed, ziel & zakelijkheid combineren.

Dat vraagt om een ander soort leiderschap. Leiderschap waarbij je kijkt naar talenten van jezelf, en van je team. Leiderschap waarbij je zelf een stapje opzij doet, en je team laat excelleren. Je leest er meer over bij talent & leiderschap.

Mijn ervaring als ondernemer in de zorg, en jarenlange interimklussen combineer ik nu om leidinggevenden te laten excelleren, via verschillende programma’s en coaching.

Dat doe ik niet alleen. Ik heb een breed netwerk van partners waar ik, afhankelijk van het vraagstuk, graag mee samenwerk.