Strategisch verbeterplan

Ontgrendel de expertise
van je behandelteam

Optimaliseer je behandelteam

Strategisch verbeterplan

Ontgrendel de expertise
van je behandelteam

Optimaliseer je behandelteam

Ontgrendel de expertise van je behandelteam 

Ontdek wat nodig is om het behandelteam klaar te stomen voor morgen.

Met een heldere analyse als basis 
Aangevuld met een duidelijk advies voor de verbetermogelijkheden 
Altijd in samenspraak met het behandelteam
Behaal snel en concreet resultaat
Prijs op aanvraag.

Zit er meer in je behandelteam, maar komt het er niet uit?

Ben je bestuurder, directeur of lid van het managementteam? Dan herken je ongetwijfeld de urgentie van demografische verschuivingen: een toenemend aantal 75-plussers en een krimpende medewerkerspool. De echte vraag is: hoe mobiliseer je jouw organisatie voor deze transitie?

Het behandelteam speelt hierin een cruciale rol. Door hun multidsciplinaire expertise optimaal in te zetten en te focussen op continu leren, verbeteren en kwaliteit, kunnen zij een groot verschil maken. Maar dan moeten ze er wel klaar voor zijn. In veel organisaties is dit helaas niet het geval. 

Problemen kunnen ontstaan door stagnerende samenwerking met de zorg, een ontbrekende actuele visie op behandeling, een financieel ongezonde bedrijfsvoering van het behandelteam of hardnekkige, vastgeroeste patronen die duurzame verandering in de weg staan.

Wat jullie nodig hebben, is een verbetertraject voor het behandelteam. Gerry de Valk helpt je om van A naar B te komen. Niet alleen in de ontwikkeling en groei van je behandelteam,  maar ook van je hele organisatie. Voor een effectief werkend behandelteam heb je immers stevige zorgteams nodig. Een integrale strategie met bijbehorend plan van aanpak is daarbij onmisbaar.  

Behandelteams hebben vaak behoefte aan duidelijkheid: wat zijn de strategische keuzes, wat is de richting van de organisatie en welke bijdrage kunnen behandelaren leveren? Zowel op proces- als inhoudsniveau. Wat is onze opdracht, onze rol en onze verantwoordelijkheid?

Een duidelijke analyse brengt alle verbeterpunten in kaart. Vervolgens ontwikkelen we een strategisch plan dat deze verbeterpunten adresseert. Dit plan bevat duidelijke stappen om niet alleen de efficiëntie te verhogen, maar ook de effectiviteit van de behandelingen te verbeteren. Zo transformeren we het team op een manier die aansluit bij de langetermijndoelstellingen van de organisatie.

 

Verrijk je behandelvisie en breng deze tot leven 

Maak kennis met de succesvolle aanpak voor behandelteams

Optimaliseer de samenwerking met de zorg

Leer hoe je als organisatie een effectief werkend behandelteam krijgt

Behoud waardevolle behandelexpertise

Wees een aantrekkelijke werkgever en biedt een inspirerende werkcultuur.

Gratis adviesgesprek

Krijg direct helder inzicht & ontvang persoonlijk advies

Ontdek tijdens een vrijblijvend adviesgesprek hoe ik jullie organisatie en behandelteam kan helpen klaar te zijn voor de toekomst.

1. De huidige situatie wordt globaal in kaart gebracht.
2. De belangrijkste knel- en verbeterpunten worden blootgelegd.
3. Je ontvangt persoonlijk advies en een op maat gemaakt voorstel.

Over

Gerry de Valk
Strategisch organisatieadviseur 

Mijn naam is Gerry de Valk  en ik help zorgorganisaties bij het ontgrendelen van hun veranderkracht.  In mensen en teams zit veel meer potentieel dan men denkt. Dit vraagt om een nieuwe kijk op verandering. Vanuit systemisch perspectief wordt veranderen eenvoudiger. Niet langer de verkeerde kant op ploeteren maar beginnen bij wat echt helpt om de gewenste beweging in je organisatie in gang te zetten. 

Na meer dan 15 jaar ervaring in de uitzendbranche, maakte ik ruim 20 jaar geleden de overstap naar de zorgsector. Ik heb in de keuken gekeken bij veel zorgorganisaties en en begrijp de specifieke uitdagingen en vraagstukken in de zorg. Daarbij kruisen behandelteams regelmatig mijn pad. Heb je vragen rondom de optimalisatie van je behandelteam? Neem dan gerust contact op. 

Sta je voor uitdagingen in je organisatie en zoek je naar beweging en groei? Dan ben en ik de aangewezen persoon om je daarin te adviseren en begeleiden. Passend bij de organisatie, strategisch en altijd met aandacht voor de mensen die het moeten doen. 

 

 

Gratis Adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

Krijg direct helder inzicht & ontvang
persoonlijk advies

Ontdek tijdens een vrijblijvend adviesgesprek hoe ik jullie organisatie en behandelteam kan helpen klaar te zijn voor de toekomst

1. De huidige situatie wordt globaal in kaart gebracht.
2. De belangrijkste knel- en verbeterpunten worden blootgelegd.
3. Je ontvangt persoonlijk advies en een op maat gemaakt voorstel.