De Betere Beleving
Blogs

De Betere Beleving Blogs

De Betere Beleving Blogs

Lees meer over employee experience, laat je inspireren door bijzondere praktijkvoorbeelden en maak direct werk van de medewerkersbeleving met onze praktische tips.

Over ons

Gerry de Valk
Expert medewerkersbeleving in de zorg

Het belang van de medewerkersbeleving zit bij Gerry de Valk in haar bloed. Ze studeerde Mens & Arbeid en volgde o.a. de Master employee experience van Jacob Morgan. Ook deed ze mee aan de Masterclasses employee experience & Design van bureau HPBB. Met 15+ jaar werkervaring in de uitzendbranche en 18+ jaar op het gebied van aantrekkelijk werkgeverschap in de zorg, verstaat ze haar vak.

Samen met een team van toegewijde freelancers leert ze organisaties in de zorg hun medewerkers centraal te stellen. Het is hoog tijd om óók zorg te gaan dragen voor de zorgmedewerkers. Zodat zij met plezier – en zonder stress – hun waardevolle werk kunnen doen.

Gratis adviesgesprek

Krijg direct helder inzicht & ontvang
persoonlijk advies

Wil je er zeker van zijn dat deze training past bij jullie uitdagingen als leidinggevenden? Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor persoonlijk advies en ontdek wat de training jullie kan opleveren.

1. De belangrijkste knelpunten en uitdagingen worden besproken.
2. Krijg direct duidelijk inzicht in verbeterpunten en oplossingen.
3. Ontvang persoonlijk advies en een op maat gemaakt voorstel.

Gratis Adviesgesprek