Persoonlijke ontwikkeling

Ontdek je groei- en

ontwikkelmogelijkheden

 

Werving & selectie zorgpersoneel – zo vind én bind je meer talent in de zorg

Persoonlijke ontwikkeling

Ontdek je 
groei- en 
ontwikkelmogelijkheden

Ontdek je groei- en ontwikkelmogelijkheden 

Waarom doe je wat je doet? En waarom reageer of handel je zoals je doet? Veel van ons gedrag, onze talenten en competenties komen voort uit onbewuste patronen. Sommige competenties passen van nature bij wie je bent, terwijl andere voelen als een tweede natuur maar kosten uiteindelijk energie en geven weinig voldoening.

Als manager herken je vast dat het gedrag van mensen niet altijd bijdraagt aan hun geluk, succes en gezondheid. Dit kan hun duurzame inzetbaarheid belemmeren. Hoe kun je ervoor zorgen dat ze persoonlijk leiderschap durven tonen en duurzamer gelukkig en succesvoller worden? Voor jouw organisatie, maar vooral voor henzelf.

Wat doet Reflact©?

De Reflact© creëert inzicht in talenten en competenties die van nature bij mensen passen, zorgt ervoor dat ze weten waarom ze doen wat ze doen, en wat daar eventueel aan ten grondslag ligt. Dat geeft ruimte om bewuste keuzes te maken voor dat wat van nature bij ze past. Ook op momenten dat er druk ontstaat.

Reflact© van HBM is een slimme, unieke en innovatieve methode die een persoonlijke analyse maakt van waar natuurlijke talenten en competenties liggen. Daarmee ga je meer vanuit je kracht leven en werken. Reflact© kijkt naar elk aspect van wie je bent en wat je doet.

Hoe werkt de Reflact©?

De Reflact© methodiek bestaat uit 2 onderdelen:

1. De meting zelf: in 12-15 minuten doe je online de meting.

2. Het terugkoppelingsgesprek met Gerry, zij is Reflact© geaccrediteerd. Tijdens dit gesprek krijg je een uitleg van de uitkomst van de Reflact©-tool.

Tijdens de Reflact-meting© maak je eerst op gevoel en beleving een keuze uit een aantal beelden. De keuze zal voor iedereen anders zijn door de persoonlijke associaties die je maakt. In de tweede stap van de meting kies je welke competenties wel of niet bij je passen. Na afronding van de meting wordt een rapportage gevormd.

Ik ben opgeleid om met Reflact© te werken. De rapportage gebruik ik als basis voor een uitgebreid terugkoppelingsgesprek. Dit gesprek en de rapportage laten onder andere zien hoe jouw talenten en competenties geluk- en succesfactoren kunnen zijn. Zo word je je bewust van hoe je deze kunt gebruiken en zullen geluk en succes elkaar aanvullen, versterken en het beste in je naar boven brengen.

Gratis adviesgesprek

Krijg direct helder inzicht & ontvang persoonlijk advies

Wil je er zeker van zijn dat de Reflact© methodiek iets voor jou of je medewerker is? Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor persoonlijk advies.  

Over 

Gerry de Valk
Strategisch organisatieadviseur 

Mijn naam is Gerry de Valk en ik help zorgorganisaties bij het ontgrendelen van de veranderkracht. In mensen en teams zit vaak veel meer potentieel dan men denkt. Dit vraagt om een nieuwe kijk op verandering.  Vanuit een systemisch perspectief wordt veranderen eenvoudiger.  Niet langer de verkeerde kant op ploeteren, maar beginnen bij wat echt helpt om de gewenste beweging in je organisatie in gang te zetten. 

Na meer dan 15 jaar ervaring in de uitzendbranche, maakte ik ruim 20 jaar geleden de overstap naar de zorgsector. Ik heb in de keuken gekeken bij veel zorgorganisaties en begrijp de specifieke uitdagingen en vraagstukken in de zorg. Daarbij kruisen behandelteams regelmatig mijn pad. Heb je vragen rondom de optimalisatie van je behandelteam? Neem dan gerust contact op. 

Sta je voor veranderingen in je organisatie en zoek je naar beweging en groei? Dan ben ik de aangewezen persoon om je daarin te adviseren en begeleiden. Passend bij de organisatie, strategisch en altijd met aandacht voor de mensen die het moeten doen.